Vásárlás

Telefonon vagy e-mailen:
A honlapon található kerámiák megvásárolhatóak. Rendeléskor kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Az Ön igényei alapján válasz e-mailben vagy telefonon egyeztetjük a konkrét termék fajtákat, mennyiséget, árakat és a szállításhoz szükséges pontos címet. A kerámiákat egyedi és biztonságos csomagolásban juttatjuk el otthonába. A vásárlás átutalással vagy utánvétellel történik a megrendelést követõen. A beérkezett utalás után futárral juttatjuk el megrendelését. Húszezer forint felett a kiszállítás ingyenes.

Galériánkban:

Egész évben szeretettel várjuk! Jöjjön el egy kellemes kirándulásra Balatoncsicsóra!

Amennyiben szeretne galériánkban látogatást tenni, és élõben gyönyörködni, válogatni a kerámiákban, szeretettel várjuk. Fazekasházunk a Balaton-felvidéken a Zánka-Nagyvázsony között fekvõ, festõi szépségû Nivegy-völgy egy aprócska falvában, Balatoncsicsón található. A dédszülõi sváb ház sajátos elhelyezkedésével és kialakításával, a fazekasház a hangulatos berendezésével és a különleges kerámiákkal igazi élmény. Megismerheti mûhelyünket, bepillanthat a kerámia készítés titkaiba is. A galériában a vásárlás nagy elõnye, hogy minden munkánk rendelkezésre áll, van idõ és lehetõség nézelõdni és válogatni a bõséges kínálatból.

 

 

 

 

 

 

 

Vásárokon:
A kézmûves vásároknak sajátos hangulata van, jó borral, finom sajttal, házi süteménnyel, tengernyi színes portékával, amit mi nagyon szeretünk. Különleges élmény, hogy ilyenkor személyesen találkozhatunk az érdeklõdõkkel és vásárlókkal. Itt van idõ beszélgetésre, arra hogy megosszuk mindennapi tapasztalatainkat, hogy melyik sütõedényben lehet a legfinomabb töltött káposztát készíteni vagy mi a fortélya annak, hogy házunkból igazi vidéki vagy modern otthont varázsoljunk a kerámiák segítségével.
Kínálatunk természetesen itt nem teljes. Fõként készleteinkbõl, sütõ-fõzõ edényeinkbõl válogathat a kedves vásárló.

Fõbb vásáraink:
Mûvészetek Völgye, Kapolcs - Malom sziget
Mesterségek Ünnepe - Budai vár
Vörösmarty tér, Karácsonyi vásár /2010-ben nem veszünk részt/
Romantikus Reformkor, Balatonfüred
Süllõ Fesztivál, Szigliget

Személyesen találkozhat velünk szinte minden vasárnap a Liliomkertben, a Káptalantóti Biopiacon, délelõtt 10 órától délután 14 óráig.

Következõ vásárunkról az aktuális menüpontban tájékozódhat.

Kis-és nagykereskedõknek:
Amennyiben munkáim stílusa, színvonala elnyerte tetszését, kérem, keressen meg!
Egyedi, mûvészi és míves kerámiáimmal szívesen veszem fel a kapcsolatot galériákkal,  lakberendezõkkel és kézmûves boltokkal.

Várjuk nagykereskedõk, kertészetek, virágüzletek megkeresését kaspóink forgalmazására. Ajándék nagykereskedések, bio- és natúr üzletek, gyógyszertárak érdeklõdését aromaköveink árusítására és forgalmazására.